1. Limbaj și comportament:

- Limbajul vulgar[/color][/color] nu este acceptat în Agenție.
- Agenția pune accent pe seriozitate, pricepere, disciplină, bun simț.
- Membrii Agenției au obligația de a scrie corect din punct de vedere gramatical.
- Este interzis să faceți spam sau să folosiți Caps-Lock pe chat-ul Agenției.
- Agenția vrea să iasă în evidență prin maturitate, seriozitate și pricepere.

2. Contracte:

- Fiecare contract trebuie efectuat în mod silent (silențios).
- Modul silent (silențios) reprezintă efectuarea unui contract de la mare distanță, dintr-un loc în care să nu fi văzut de nimeni, cu Sniper.
- Armele cu care puteți efectua un contract sunt: Sniper, Knife (cuțit) si SD Pistol.
- Puteți efectua un contract folosind Knife si SD Pistol doar atunci când ținta se află într-o casă / primărie / business.
- Atunci când casa/apartamentul în care se află ținta este încuiată, puteți folosi comanda [/ram] pentru a intra prin efracție.
- Folosirea comenzii [/ram] pentru a pătrunde în HQ-uri va duce la demiterea voastră cu FP 60/60.
- Atunci când efectuați un contract aveți obligația de a avea setat [/setfreq 0].
- Dacă faceți parte dintr-un clan, aveți obligația de a avea chat-ul clanului închis (/tog > clan). În caz contrar veți primi Faction Warn.
- Contractele efecutate cu Sniper de la o distanță mai mică de 150 metri vor fi sancționate cu Faction Warn.
- Efectuarea contractelor la evenimente importante organizate de admini este strict interzisă. În caz contrar veți fi demiși.
- Atunci când aveți un contract nu aveți voie să fiți însoțiți de alți playeri/agenți hitmen. În caz contrar veți primi Faction Warn.
- Este strict interzisă interacționarea cu ținta de orice fel (mesaje/telefoane/comunicare) sau să divulgați date despre contract victimei sau oricărei alte persoane. Sanctiune: Faction Warn.

- Este strict interzisă interacționarea cu orice alt jucător în timpul unui contract. Incalcarea acestei reguli se sanctioneaza cu Faction Warn.
- Un agent nu are voie să-și dezvăluie identitatea cât timp are UNDERCOVER ON.
- Cererea de ajutor catre un jucator (membru sau nu) sau ajutarea unui coleg pentru indeplinirea contractului o sa fie sanctionata cu Faction Warn.
- Niciun membru al factiunii nu are voie, sub nicio forma de a oferi informatii legate de contracte celorlalti playeri care nu fac parte din factiune. Cine incalca aceasta regula poate fi sanctionat de la Faction Warn pana la demitere.
- În cazul în care un agent nu poate prezenta contractele, acesta va trebui să anunțe liderul sau subliderul alături de un motiv serios, credibil.
- Membri facțiunii au obligația să facă contracte cu vehiculele facțiunii/elicopterele facțiunii! Cine dorește să faca contract cu elicopterul personal, are voie doar cu Maverick și cu Sparrow. Dacă sunteți prinși că faceți contracte cu mașini care nu aparțin facțiunii la prima abatere veti primți Faction Warn, iar la a II-a abatere veti fi demisi.
* Dacă ţinta voastră este la perete, în casă /biz/primarie/ apartament şi nu o puteţi omorî cu knife, aveţi voie să folosiţi SD pistol.
Îl mai puteţi folosi doar în cazul în care ţinta voastră vă descoperă şi încearcă să vă atace.

3. Numărul de contracte care trebuiesc îndeplinite în funcție de rank:
- La sfârșitul fiecărei săptămâni fiecare agent are obligația să aibă minimul de contracte impus, în funcție de rank-ul acestuia.

- Rank 1: 25 contracte / 13 contracte
- Rank 2: 25 contracte / 13 contracte
- Rank 3: 20 contracte / 10 contracte
- Rank 4: 15 contracte / 8 contracte
- Rank 5: 10 contracte / 5 contracte
- Liderul și subliderul au opțională postarea contractelor.
-- Adminii si Helperii au raport injumatatit.

4. Regulament de acordare rank:

- Rank 1: este acordat automat la [/invite] în facțiune după trecerea testelor.

- Rank 2: se acordă după o vechime de minim 7 zile in facțiune și numai dacă merită această promovare.

- Rank 3: se acorda dupa 14 zile vechime.

- Rank 4: se acorda dupa 21 zile vechime.

- Rank 5: se acorda dupa 28 zile vechime.

- Rank 6: se acorda daca asa decide liderul

5. Gethit:

- După efectuarea unui contract trebuie să așteptați 5 minute până puteți lua alt contract.
- În cazul în care se dă restart la tot serverul aveți posibilitatea de a da gethit fără cerere.
- Dacă ținta voastră iese de pe server de mai multe ori, tot de atâtea ori aveți voie să faceți o cerere de gethit.
- Agenții rank 3+ nu trebuie să facă aceste cereri, este valabil doar pentru rank 1 și 2.
- Cererile de gethit se adresează agenților rank 3+.

- În cazul în care ținta părăsește serverul puteți cere gethit imediat.
-- Model: "Ținta mea "Nume (ID)" a parasit serverul, pot da gethit?"

- În cazul în care primiți crash sau vi se restartează serverul (doar vouă), aveți dreptul la două cereri de gethit în 30 de minute[x/2].
-- Model: Am primit crash, aveam contract pe "Nume (ID)", pot da gethit? [x/2]".

- În cazul în care nu primiți aprobarea unui rank 3 în legătura cu cererea dumneavoastră în decurs de 3 minute aveți posibilitatea de a vă schimba contractul singuri.
-- Model: "Au trecut 3 minute de la cererea de gethit, dau gethit."
--- Este recomandat să faceți poză și la prima cerere, dar și la cea după 3 minute, astfel încât să nu se creeze conflicte sau eventuale bănuieli de abuz.
----- Dacă sunteți prinși făcând abuzuri de acest gen veți fi sancționați cu Faction Warn.

6. Cancelhit:

- Cererile de /cancelhit se adresează agenților rank 3+.

- În cazul în care ținta se află în alt Virtual-World (diferit de 0; War), puteți face o cerere de cancelhit fără să mai așteptați.
-- Model: "Ținta mea "Nume (ID)" se află în alt Virtual World, pot da cancelhit? [x/2]".

- În cazul în care ținta se află într-un bloc de apartamente de cel puțin 3 minute, puteți face o cerere de cancelhit
-- Model: "Ținta mea "Nume (ID)" se află într-un apartament de 3 minute, pot da cancelhit? [x/2]".

- În cazul în care ținta se află pe [/sleep] ( In casa sau in HQ) de cel puțin 3 minute, puteți face o cerere de cancelhit.
-- Model: "Ținta mea "Nume (ID)" este AFK pe sleep de 3 minute, pot da cancelhit? [x/2]".

- În cazul în care ținta se află în HQ / Garaj PD de cel puțin 3 minute, puteți face o cerere de cancelhit.
-- Model: "Ținta mea "Nume (ID)" este în HQ/Garaj de 3 minute, pot da cancelhit? [x/2]".

- În cazul în care ținta se află la event de cel puțin 3 minute, puteți face o cerere de cancelhit.
-- Model: "Ținta mea "Nume (ID)" este la event de 3 minute, pot da cancelhit? [x/2]".

- În cazul în care ținta se află în jail de cel puțin 3 minute, puteți face o cerere de cancelhit. (Excepție: Dacă un Helper sau Admin vă spune cât timp are în jail [mai mult de 1000 secunde] puteți face o cerere de leavehit pe moment, fără să mai așteptați 3 minute).
-- Model: "Ținta mea "Nume (ID)" este în jail de 3 minute, pot da cancelhit? [x/2]".

- În cazul în care ținta este moartă și este pe ESCAPE sau se află într-o mașina ca pasager pe ESCAPE, arătând checkpoint-ul dar nu și caracterul de cel puțin 3 minute, puteți face o cerere de cancelhit.
-- Model: "Ținta mea "Nume (ID)" este moartă pe ESC/este pe G cu ESC de 3 minute, pot da cancelhit? [x/2]".

-În cazul în care ținta se află în la un LIVE de cel puțin 3 minute, puteți face o cerere de cancelhit.
-- Model: "Ținta mea "Nume (ID)" este la Live de 3 minute, pot da cancelhit? [x/2]".

- În cazul în care ținta se află în Training Room de cel puțin 3 minute, puteți face o cerere de cancelhit.
--Model: Ţinta mea, Nume(ID), este în Training Room de 3 minute, pot da cancelhit? [x/2]

- În cazul în care ținta se află în misiune de cel puțin 3 minute, puteți face o cerere de cancelhit.
--Model: Tinta mea, Nume(ID), este in misiune de 3 minute, pot da cancelhit? [x/2]

- În cazul în care ținta se află într-o arenă (Paintball/War Arena/Racing Arena/GunGame Arena) de cel puțin 3 minute, puteți face o cerere de cancelhit.
--Model: Tinta mea, Nume(ID), este intr-o arenă de 3 minute, pot da cancelhit? [x/2]

- În cazul în care nu primiți aprobarea unui rank 3 în legătura cu cererea dumneavoastră în decurs de 3 minute aveți posibilitatea de a vă schimba contractul singuri.
-- Model: "Au trecut 3 minute de la cererea de cancelhit, dau cancelhit."
--- Este recomandat să faceți poză și la prima cerere, dar și la cea după 3 minute, astfel încât să nu se creeze conflicte sau eventuale bănuieli de abuz.
----- Dacă sunteți prinși făcând abuzuri de acest gen veți fi demiși cu FP 60/60.

*Nota*: Cererile de leavehit/gethit nu trebuie sa contina neaparat TAG-ul de la clan al playerului. Ambele exemple care urmeaza fiind corecte.
- Exemplu 1: " Tinta mea, [RW].Adrian(732), a parasit serverul, pot da gethit? "
- Exemplu 2:" Tinta mea, .Adrian(732), a parasit serverul, pot da gethit? "

7. Undercover:

- Când un Agent are contract, el are obligația să se asigure că este sub acoperire (UNDERCOVER ON).
- Agenții nu au voie să abuzeze de Undercover.

-- Exemple de abuz și neabuz:
--- Abuz:
---- Atunci când ai contract, nu îl faci și decizi să tragi aiurea după jucători.
---- Atunci când îți pui noss/hydra pe mașină și mergi intenționat la un polițist și încerci să îl enervezi/stresezi băgându-te în el având UNDERCOVER ON.
--- Neabuz:
---- Atunci când mergi după țintă, ești somat de polițist și nu răspunzi la somația acestuia, nebăgându-l în seamă.
---- Atunci când un polițist îți spune să scoți Undercover-ul, și alegi să nu o faci, fugind și riscând wanted.

8. Conflicte:

- Orice conflict cu orice membru rămâne în interiorul facțiunii și va fi rezolvat de către lider sau sublider.
- Pentru o rezolvare corectă sunteți obligați să faceți poze care să cuprindă toată situația.

9. Alte reguli:

- Atunci când un agent are Wanted 6 (fără drept de predare), aceste are obligația de a nu sta în HQ deoarece există posibilitatea de a fi și alte victime.
- Folosirea armelor silent, Sniper și Knife pentru auto-apărare în cazul celor ce au Wanted 6 (fără drept de predare) va fi sancționată cu demitere cu FP.
- Folosirea armelor silent, Sniper și Knife in scop personal duce la demitere cu 60FP
-- Cele două arme vor fi folosite doar pentru efectuarea contractelor și nu pentru propria distracție.
- Sunt scutiți de efectuarea raportului membrii cu cereri de inactivitate (mai puțin cei cu cereri făcute vineri, sâmbătă, duminică) sau membrii nou intrați în facțiune (mai puțin cei care întră la început de săptămână).

10. Comenzile:
- /gethit
- /mycontract
- /find
- /order
- /f
- /cancelhit
- /undercover

Atenţie: Nersepectarea sau jignirea liderului (nu contează modul în care o faceți, spre exemplu: noob, copil prost, etc.) se va sancționa de la Faction Warn până la demiterea voastră.